Werkwijze en behandeling Bowen therapie
bij Susanna Willis in Rotterdam

Intake & eerste behandeling

Tijdens het eerste gesprek, de intake, zal ik vragen stellen om uw hulpvraag helder te krijgen en om een behandelplan met u te kunnen bespreken. De eerste behandeling is altijd van algemene aard. In de volgende behandeling wordt specifiek ingegaan op uw hulpvraag.

De Bowen behandeling zelf

De behandeling zelf duurt meestal drie kwartier. Er wordt of op de blote huid gewerkt (u houdt uw ondergoed aan) of door dunne kleding heen. U kunt zelf bepalen wat u prettig vindt.

De Bowen techniek werkt met pauzes van 2 tot 4 minuten tussen de behandeling door. U wordt dan ook even alleen gelaten, tenzij u daar bezwaar tegen heeft. De behandeling kan dan ongestoord doorwerken en als u zich kunt ontspannen komt uw lichaam sneller in balans.

Na afloop van de Bowen behandeling

Het is belangrijk na afloop voldoende water te drinken, zodat uw lichaam afvalstoffen kan afvoeren.

Na afloop van de eerste behandeling krijgt u uitgebreide informatie mee naar huis over de behandeling en wat u zelf kunt doen om uw lichaam te stimuleren zich te herstellen.

Aantal Bowen behandelingen

Om de klacht te doen verminderen zijn meestal drie behandelingen (eens per week) nodig. Voor chronische aandoeningen zijn meer behandelingen nodig.

Maak een afspraak voor een Bowen behandeling
Bowen-therapie-Rotterdam
Bowen-techniek-Rotterdam
Bowen-behandeling-Rotterdam