Over Susanna Willis

Mijn naam is Susanna Willis. Ik ben geboren in Engeland maar Nederland is al 43 jaar mijn “thuis”.

Ik hou van mensen en heb mijn carrière als Sociale wetenschapper geruild voor mijn hobby. Sinds 1993, na het volgen van een 4 jarige docenten opleiding, geef ik groepslessen in yoga. Vanwege een toenemende vraag breidde ik in 1997 mijn praktijk uit met yoga therapie : individuele begeleiding op het gebied van fysieke, emotionele, mentale en spirituele vraagstukken.

Tijdens het lesgeven merkte ik dat veel cursisten last hebben van pijn en spanningsklachten. Hierdoor begon ik de behoefte te voelen om nog meer te kunnen bieden. In 2002 attendeerde iemand mij op de Bowen techniek en ik wist dat dit de aanvulling was die ik zocht. Ik heb vele bijscholingen op het gebied van de Bowen techniek gevolgd en werk sinds 2004 als Bowen Behandelaar.

Naast mijn eigen praktijk heb ik met heel veel plezier tussen 2002-2004 bij het Instituut voor Energetische Geneeskunde (IVEG) gewerkt. Na het overlijden van Ton van Gelder, wordt de samenwerking met verschillende artsen/therapeuten vanuit de verschillende praktijklocaties voortgezet.

In 2017 heb ik de opleiding Medische Basiskennis gehaald en ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Soma Therapie.

Je bent van harte welkom in mijn Bowen praktijk in Rotterdam, o.a. voor behandeling van stress en burn-out klachten, maar ook voor andere klachten die zich fysiek uiten.

Susanna Willis

N.V.S.T. Lidmaatschap nummer: L2441

Mijn opleiding is- en bijscholing wordt gevolgd bij:

Ik ben aangesloten bij de Bowen therapeuten belangenvereniging:

Bowen